Menu Sluiten

Bureauschermen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over bureauschermen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bureauschermen

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Kantoren | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureauschermen

onze werkwijze over acousticomfort onze oplossingen plafondelementen wandelementen scheidingswanden mobiele scheidingswanden bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons onze oplossingen plafondelementen wandelementen scheidingswanden mobiele scheidingswanden bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons bureauschermen geluid dempen doe je optimaal zo dicht mogelijk bij de geluidsbron. Daarom zijn bureauschermen een zeer goede keuze in een kantooromgeving bureauschermen met gegarandeerde rendementsstijging Geen enkel ander paneel kan zo dichtbij de geluidsbron geplaatst worden. Men dient evenwel rekening te houden met mogelijke geluidsreflectie tegen het plafond dit effect manifesteert zich voornamelijk bij lage harde plafonds. Vandaar dat akoestische bureauschermen het beste renderen in combinatie met akoestische plafond panelenof een akoestisch systeemplafond. Afmetingen de volle houten kern van de acousticomfortbureauschermen zorgen voor een minimale geluids overdracht naar de te.

europlafond diensten afwerking wanden deuren plafonds meubilair eurocloisonproducten vaste wanden verplaatsbare wanden decoratieve wanden mobiele wanden sanitaire wanden glazen wanden kantoorschermen realisaties nieuws contact onze inrichtings en renovatiediensten europlafond is gespecialiseerd in interieurafwerking en inrichting. We bieden onze klanten dus een totaalservice en zorgen er op die manier voor dat de uitvoering aan hun verwachtingen voldoet. We zijn van alle markten thuis. Verlaagde plafonds wanden binnentimmerwerk en nog veel meer wij zorgen ook voor elektriciteit data toegangscontrolesystemen alarmsystemen branddetectieinstallaties signalisatie hvacsystemen loodgieterswerk raamwerken schilderwerken vloerbekleding betegeling rolgordijnen meubilair op maat en diverse voorzieningen. Onze experts analyseren uw aanvraag en bieden oplossingen die aangepast zijn aan uw behoeften. Van totaalwerken tot een specifieke uitvoering vertrouw op ons voor uw pr.

De discipline van Bureauschermen

skip to main content meer weten t nederlands nl fr en menu onze producten akoestische wandpanelen akoestische plafondpanelen akoestische bureauschermen akoestische scheidingswanden akoestische zuilen akoestische soundleaves akoestische vergaderruimtes akoestische phone booths akoestische werkplekken uw situatie kantoren zorgsector horeca praktijkruimtes woningen publieke ruimtes zwembaden kerken andere realisaties kantoren zorgsector horeca praktijkruimtes woningen publieke ruimtes zwembaden kerken andere akoestiek blog over ons contact home onze producten akoestische bureauschermen onze akoestische bureauschermen kennen geen vergelijk op de markt Wat verstaan we onder bureauschermen Ze verlagen het aantal decibels aanzienlijk en creren opnieuw gespreksprivacy. Verhoog het welzijn van uw werknemers en bekijk hieronder onze oplossingen voor bureaus. Alle wandpanelen plafondpanelen bureauschermen scheidingswanden zuilen sou.