Menu Sluiten

Specialist Werkplekken Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over specialist werkplekken kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Specialist Werkplekken Kantoor

Meubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist werkplekken kantoor

officefuturn.com chat via whatsapp nl en fr jouw bedrijfsterrein verkopen over futurn gogreen projecten te koop realisaties nieuws jobs contact getuigenissen aanmelden div datacyclepager .futurnpager recore futurn en mathieu gijbels herontwikkelen de voormalige recorsite in hasselt tot een duurzame bedrijvencampus recore . Lees meer officile inhuldiging bedrijvenpark northcity op maart werd bedrijvenpark northcity feestelijk ingehuldigd. Het brussels gewest is hiermee een fonkelnieuw kmopark rijker. Lees meer start sloopwerken catala site drogenbos sintpietersleeuw de afbraakwerken op de catalasite zijn van start gegaan specialist werkplekken kantoor specialisatie Deze vervallen papierfabriek op een terrein van ha zal ruimte maken voor het nieuwe catala business park. Lees meer jaar futur.

infoprocosprojectmeubel.be home over ons aanbod onthaal amp softseating bureaustoelen zitmeubilair kantoormeubilair directiemeubilair vergadermeubilair opbergen akoestiek accessoires buitenmeubilair totaalprojecten schoolmeubilair kleutermeubilair bko school kleuter schoolmeubilair kleutermeubilair bko merken realisaties blog contact kantoormeubilair aanbod kantoormeubilair procos de specialist in kantoormeubilair procos crexebert kantoorruimtes waar u zich thuis kan voelen.xa xbxbxbxbxbxbxbhoe comfortabeler we ons op kantoor voelen hoe beter en effectiever we werken.xa een kantoorinrichting die rekening houdt met de individuelexabehoeften van de werknemers moet daarom ook in het belang van de ondernemingen zijn. .

Gegevens over Specialist werkplekken kantoor

to view this page you need a modern browser. Javascript also has to be turned on. Menu home wat we doen contact documenten media werken bij taal en nl de cs sk pl home wat we doen contact documenten media werken bij english nederlands deutsch e tina sloven ina polski projectverhuizingen wanneer convoi uw projectverhuizing uitvoert dan heeft u de garantie dat deze verloopt volgens plan zodat u op het afgesproken tijdstip bedrijfsklaar bent. Tegen de afgesproken voorwaarden uiteraard. U wilt geen verrassingen achteraf. Bijna een eeuw geleden is convoi begonnen met het verhuizen De verkoopprijs van specialist werkplekken kantoor Vanaf dat moment zijn we ons gaan specialiseren in complexe en uitdagende projectverhuizingen. Onze relocation engineers hebben de juiste training knowhow ervaring en equipment om iedere projectverhuizing succesvol uit te voeren. Wij verhuizen bedrijven ziekenhuizen scholen instellingen musea met miljoenen items magazijnen zo groot als voetbalvelden kantoren met meer dan werkplekken in n weekend vliegvelden en zelfs de nachtwacht van rembrandt. Complet.